top of page

Week 7

Deze week is het conceptrapport in blogvorm opgeleverd. De blog heeft daarom een iets andere structuur gekregen. De voorbereiding, analyses en het Programma van Eisen zijn allemaal onder het kopje 'definefase' geschaard. De taak- en functieanalyse zijn verbeterd en de literatuuronderzoeken zijn, evenals de doelgroepanalyses, afgerond en de resultaten hiervan zijn verwerkt. Er is ook nog een trend- en marktanalyse gedaan. Daarnaast is het Programma van Eisen opgesteld. Elk projectlid heeft tien ideeën geschetst. Ten slotte zijn er voor deze ideeën keuzematrices gemaakt (te vinden onder het kopje 'conceptfase,' waaruit er voor elk idee een score komt aan de hand van het Programma van Eisen. De ideeën met de hoogste scores zijn kandidaten voor de conceptfase.

Er is deze week helaas ook een projectlid ziek geweest, waardoor het vervullen van de taken wat gecompliceerder werd. Er is ook weer een feedbackmoment geweest met de projectbegeleider. Hierin werden wat vragen beantwoord en onduidelijkheden opgehelderd.

Volgende week staat de deadline voor het eindrapport, dus zullen er dan aan de hand van nog te ontvangen feedback verbeteringen worden toegepast.


RECENT POSTS:
SEARCH BY TAGS:
Er zijn nog geen tags.
bottom of page