top of page

Week 5

Er is de afgelopen week verder gegaan met het bouwen van het prototype. Het grootste obstakel is het programmeerwerk, waar dan ook veel tijd in is gestoken. Langzaam maar zeker begint het duidelijker te worden. Het is inmiddels gelukt om de sensoren werkend te krijgen en om deze input aan de verwerkingsunit als bruikbare informatie door te geven. Ook zijn de speakertjes inmiddels werkend. Nog wel moeten ze geschakeld worden zodat de ze correcte feedback geven op basis van de verkregen input. Helaas is het ook noodzakelijk om twee speakers minder toe te voegen. Aanvankelijk zouden er vier gebruikt worden, maar de verwerkingsunit heeft simpelweg niet genoeg ingangspoorten om alles aan te kunnen sturen.

Ook is de aan-uit-aan-schakelaar vervangen door twee losse aan-uit-schakelaars. Het schema van de schakelingen is toegevoegd onder het kopje 'protoype' in de conceptfase.

Ook is er een tekstje geschreven voor de flyer die de EXPO van 11 januari promoot, waarop alle projecten zullen worden tentoongesteld.


RECENT POSTS:
SEARCH BY TAGS:
Er zijn nog geen tags.
bottom of page