top of page

Week 3

Deze week is er een gesprek geweest tussen de projectgroep en docent Jurriejan Smits. Meneer Smits heeft een achtergrond in de ICT en is geraadpleegd om te kijken naar de haalbaarheid van het idee en om te zien of er misschien nog nieuwe inzichten boven tafel zouden komen. Hieruit zijn enkele goede tips voortgekomen.

Ook is er deze week een definitieve ideekeuze gemaakt. Er is besloten om verder te gaan met het idee van een motorhelm met achterop sensoren en in de helm geïntegreerde speakertjes die de gebruiker van auditieve feedback voorzien. Onder het kopje 'prototype' op de pagina 'conceptfase' is precies te lezen hoe dit ontwerp eruit ziet en hoe het prototype eruit zal komen te zien. Hierbij is de feedback van meneer Smits van invloed geweest.

De benodigde onderdelen voor de bouw van dit prototype zijn gezocht en wat er nog niet direct beschikbaar was is besteld. Vanuit Avans is er een Arduino-unit beschikbaar gesteld met een aantal kleine accessoires. Overige benodigde elektronica en een motorhelm zijn inmiddels onderweg zodat er volgende week kan worden begonnen met de bouw van het prototype.


RECENT POSTS:
SEARCH BY TAGS:
Er zijn nog geen tags.
bottom of page